Belastingadviseur in Rucphen

Bij Van Ginneken Lauwen kunt u terecht voor het verzorgen van de boekhouding, samenstellen van de jaarrekening en het verzorgen van de fiscale aangiften.

Onze toegevoegde waarde zit hem in de fiscale advisering. Wij begeleiden (startende) ondernemers, kleine, (middel) en grote bedrijven, de directeur groot aandeelhouder en (vermogende) particulieren.

De persoonlijke band met klanten vinden wij erg belangrijk. Zo zijn wij niet alleen op de hoogte van alle zakelijke aspecten, maar ook van hun privéomstandigheden. Zo kunnen wij meedenken en sneller en beter adviseren. “Wij geloven in een ‘ik-zorg-er-voor-mentaliteit’. Mensen kunnen ons altijd bellen.”

Ondernemers attenderen op datgene waar ze nog niet aan gedacht hebben. Met hen meedenken om te komen tot een goed doordacht advies. Door jarenlange ervaring is een brede expertise opgebouwd op het gebied van accountancy en belastingadvies. Wij kunnen dan ook met recht stellen dat wij een toegevoegde waarde voor u kunnen zijn.

Door gebruik te maken van de nieuwste software zoals Exact Online en door efficiënt te werken kunnen wij aantrekkelijke tarieven voor onze dienstverlening hanteren.