Over ons
 
 
 

Dit zijn wij

Bij Van Ginneken Lauwen kunt u terecht voor het verzorgen van de boekhouding, samenstellen van de jaarrekening en het verzorgen van de fiscale aangiften.

Onze toegevoegde waarde zit hem in de fiscale advisering. Wij begeleiden (startende) ondernemers, kleine, (middel) en grote bedrijven, de directeur groot aandeelhouder en (vermogende) particulieren.

De persoonlijke band met klanten vinden wij erg belangrijk. Zo zijn wij niet alleen op de hoogte van alle zakelijke aspecten, maar ook van hun privéomstandigheden. Zo kunnen wij meedenken en sneller en beter adviseren. “Wij geloven in een ‘ik-zorg-er-voor-mentaliteit’. Mensen kunnen ons altijd bellen.”

Ondernemers attenderen op datgene waar ze nog niet aan gedacht hebben. Met hen meedenken om te komen tot een goed doordacht advies. Door jarenlange ervaring is een brede expertise opgebouwd op het gebied van accountancy en belastingadvies. Wij kunnen dan ook met recht stellen dat wij een toegevoegde waarde voor u kunnen zijn.

Door gebruik te maken van de nieuwste software zoals Exact Online en door efficiënt te werken kunnen wij aantrekkelijke tarieven voor onze dienstverlening hanteren.

Ons werkgebied bevindt zich in regio Breda.

Mart van Ginneken
 

Dat ik uiteindelijk in de zakelijke dienstverlening zou terechtkomen is eigenlijk geen verrassing. Zowel mijn vader en opa gingen mij hierin voor. Na het behalen van mijn HAVO diploma ben ik Bedrijfseconomie gaan studeren aan destijds de HEAO in Breda. Na het afronden van deze studie ben ik in dienst gekomen bij een regionaal accountantskantoor in Breda waar ik ruim 8 jaar gewerkt hebt. Tussentijds heb ik nog de (post)-HBO opleiding Accountancy behaald waarbij de nadruk lag op belastingadvies.

Ik vind het een fijne gedachte om helemaal zelf te beslissen hoe ik mijn klanten benader. Ik denk in langetermijnrelaties en neem graag de tijd voor al mijn klanten, groot en klein. Klanten kunnen mij altijd bellen, mailen of appen. Ik vind mijn uitdaging in het optimaal adviseren van mijn klanten op bedrijfseconomisch als fiscaal gebied. Ik ben pas tevreden over mijn dienstverlening als mijn klant dat ook is. Nieuwe klanten die middels bestaande klanten binnenkomen geeft mij de ultieme waardering. Daarnaast ben ik ook nog parttime docent aan de Avans Hogeschool in Breda waarbij ik het vak belastingrecht geef aan 1e en 2e jaars accountancy en bedrijfseconomie studenten.

In het dagelijkse leven besteed ik mijn vrije tijd graag samen met mijn 2 zoontjes Mick en Jaxx. Sport is een belangrijke bijzaak in mijn leven. Voetbal, tennis en hardlopen doe ik actief. Daarnaast houd ik van een goed glas wijn of bier tezamen met een goed bord eten. Op (ski)vakantie ga ik ook graag, kortom genieten van de mooie dingen in het leven! Tevens ben ik vrijwillig penningmeester van voetbalvereniging S.V. Sprundel.

 

Koen Lauwen
 

Na de HAVO ben ik Bedrijfseconomie gaan studeren in Breda. Met name de fiscale vakken trokken daar mijn aandacht. Daarom ben ik na mijn afstuderen Fiscale Economie gaan studeren in Rotterdam aan de Erasmus Universiteit. Tijdens mijn studie Fiscale Economie ben ik in Zevenbergen gaan werken als aangifte medewerker / beginnend belastingadviseur. Nog voordat ik afstudeerde ben ik daar fulltime gaan werken. Uiteindelijk ben ik in Zevenbergen partner geworden en is de samenwerking met Mart gestart.

‘Wij zijn er voor de klant en niet voor de Belastingdienst’. Gebruikmakend van het wettelijke kader zo min mogelijk belasting verschuldigd zijn is de doelstelling. De basis ligt bij een optimaal ingerichte administratie en uiteraard diepgaande fiscale kennis.

Ik woon samen met mijn vriendin Amanda en 2 zoontjes (Thijmen en Olivier) in Zevenbergen. Mijn vrije tijd gaat op aan mijn gezin. Ik probeer daarnaast nog actief te zijn middels tennis en voetbal. Ik ben fanatiek supporter van Feyenoord Rotterdam en ben ook vrijwillig penningmeester van de supportersvereniging. Een goed glas bier inclusief eten kan mij eveneens bekoren!